go to top icon
New

Warm Audio WA-CX12

SKU: APA2022-00676
 • free shipping icon
  Δωρεάν Μεταφορικά
 • 12
  ΆτοκεςΔόσεις
 • 2 years warranty
  2 Έτη Εγγύηση

Το WA-CX12 είναι μια πιστή αναπαράσταση του πιο φυσικού και ισορροπημένου λαμπάτου μικροφώνου όλων των εποχών, που επαινείται για τον οργανικό του τόνο και τις ευχάριστες υψηλές συχνότητες του....περισσότερα

 • free shipping icon
  Δωρεάν Μεταφορικά
 • 12
  ΆτοκεςΔόσεις
 • 2 years warranty
  2 Έτη Εγγύηση
1.154 €

Τιμή με Φ.Π.Α και Δωρεάν Μεταφορικά

Κατόπιν Παραγγελίας
96,17 € / μήνα
installments table icon
Η τιμή που αναφέρεται είναι για αγορά με δόσεις και εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard). Στην τιμή με δόσεις περιλαμβάνεται ΦΠΑ.
Προσθήκη στο καλάθι
apa support icon

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Οι ειδικοί μηχανικοί μας μπορούν να σε βοηθήσουν!

guide image

ONLINE GUIDE

Διαβάστε τον οδηγό αγοράς για Μικρόφωνα

Πολυπόθητο & Σπάνιο. Μέχρι τώρα.

Το WA-CX12 είναι μια πιστή αναπαράσταση του πιο φυσικού και ισορροπημένου λαμπάτου μικροφώνου όλων των εποχών, που επαινείται για τον οργανικό του τόνο και τις ευχάριστες υψηλές συχνότητες του.

Το αρχικό AKG C12 κατασκευάστηκε στην Αυστρία από το 1953 έως το 1963 και είναι η οριστική έκδοση του μικροφώνου 12 στυλ. Το προφίλ ήχου και η σχεδίαση του κυκλώματος WA-CX12 είναι εμπνευσμένα από την αρχική σειρά παραγωγής μόνο 2500 μικροφώνων, τα οποία είναι ιδιαίτερα περιζήτητα για την ικανότητά τους να αποτυπώνουν τη φυσική ομορφιά των φωνητικών, των ήχων δωματίου και άλλων τεχνικών μακρινής τοποθέτησης μικροφώνου. Η λίστα των διάσημων καλλιτεχνών ηχογράφησης που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ μικρόφωνο 12 στυλ είναι πιθανότατα μικρότερη από τη λίστα με αυτούς που έχουν χρησιμοποιήσει. Μερικοί από τους πιο αξιόλογους καλλιτέχνες που δημιούργησαν μουσική με το πρωτότυπο είναι:

Οι Beatles, ο Lupe Fiasco, ο Tom Petty, ο Michael Jackson, η Alanis Morissette και η Taylor Swift, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς. Το WA-CX12 δεν κόβει γωνίες για την επίτευξη του πολυπόθητου ανοιχτού, ευάερου και φυσικού προφίλ ήχου που χρησιμοποιείται ξανά και ξανά από μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους μηχανικούς και καλλιτέχνες στον κόσμο.

Χαρακτήρας χωρίς συμβιβασμούς

Το WA-CX12 είναι ένα επαγγελματικό μικρόφωνο σωλήνα μεγάλου διαφράγματος με κορυφαία εξαρτήματα, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, ελεγχόμενο στο χέρι στο Ώστιν του Τέξας. Ο σχεδιασμός του κυκλώματος του WA-CX12 είναι πιστός στην αρχική παραγωγή από το 1953-1963 και χρησιμεύει ως βάση για το ιστορικά ακριβές προφίλ ήχου. Όπως και ο πρωτότυπος, ο τόνος WA-CX12 είναι ως επί το πλείστον επίπεδος μέχρι μια μικρή πτώση στα 2 kHz με σταδιακή ώθηση μεταξύ 5-10 kHz. Στην αρχή της αλυσίδας, το CX12 έχει μια κάψουλα τύπου CK12 με τερματικό άκρο, εξ ολοκλήρου ορείχαλκου, που παραμένει πιστή στην απόκριση συχνότητας των μικροφώνων 12 στυλ αρχικής παραγωγής.

Αυτή η κάψα επιτρέπει στο WA-CX12 να έχει 9 πολικά διαγράμματα με το τυπικό καρδιοειδές, omni και figure-8, εκτός από 6 άλλα ενδιάμεσα διαγράμματα. Προχωρώντας προς τα κάτω από την κάψουλα, το WA-CX12 χρησιμοποιεί έναν premium σωλήνα κενού 12AY7 για πρόσθετη ζεστασιά. Στο τέλος του κυκλώματος, το WA-CX12 χρησιμοποιεί έναν προσαρμοσμένο μετασχηματιστή εξόδου TAB-Funkenwerk (AMI) USA, ο οποίος δίνει στο WA-CX12 έναν πολύ γεμάτο, ευρύ και ανοιχτό ήχο, αξιοποιώντας στο έπακρο την κάψουλα και τα πρόσθετα μέρη του κυκλώματος. Το WA-CX12 έχει κορυφαίους πυκνωτές παντού και μια πλακέτα μάσκας χωρίς συγκόλληση για τον χαμηλότερο δυνατό θόρυβο. Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα Warm Audio, εστιάζουμε σε μεγάλο βαθμό σε ποιοτικά εξαρτήματα για να διασφαλίσουμε ότι κυκλοφορούμε το καλύτερο δυνατό προϊόν.

Πιστός στην κληρονομιά, πιστός στον ήχο

Το προφίλ ήχου WA-CX12 είναι γνωστό για την αποτύπωση του πραγματικού ήχου μιας παράστασης. Σχεδιασμένο για να παρέχει ευκρίνεια στην μεσαία περιοχή και να εξομαλύνει κάθε υψηλή σκληρότητα, το WA-CX12 προσφέρει επαγγελματικά σόλο φωνητικά, περίπλοκες ερμηνείες πιάνου και επικούς, φυσικούς ήχους δωματίου.

Φωνητικά

Η ήπια ρυθμισμένη ώθηση στα 5-10 kHz του WA-CX12 τονίζει και εξομαλύνει το ανώτερο τμήμα σε πολλές φωνητικές εκτελέσεις.

Πιάνο

Μία από τις πιο δημοφιλείς χρήσεις στούντιο για το αρχικό μικρόφωνο 12 στυλ είναι ως στερεοφωνικό ζευγάρι σε ένα πιάνο με ουρά. Λόγω της σχετικά επίπεδης συχνότητας του μικροφώνου στα 0dB έως ότου ξεκινήσει η ώθηση στην κορυφή, το WA-CX12 προσθέτει ακριβώς τη σωστή ποσότητα αγνής υψηλής ευκρίνειας σε μια απόδοση πιάνου.

Ήχοι δωματίου

Είτε πρόκειται για ανακλάσεις δωματίου, κύμβαλα ή καμπίνες κιθάρας και μπάσου - η μίξη σε ένα μακρινά τοποθετημένο WA-CX12 μπορεί να προσφέρει έναν φυσικό "ζωντανό" ήχο στις επαγγελματικές ηχογραφήσεις. Εξαρτήματα Premium - Ποιότητα κατασκευής Elite - Ανώτερος ήχος.

WA-12-B-60V CEK12-Style Κάψα

Η κάψουλα τύπου WA-12-B-60V CK12 ταιριάζει με ακρίβεια με την απόκριση συχνότητας της αρχικής κάψουλας που βρίσκεται στα vintage μικρόφωνα C12. Αυτή η κάψουλα καταγράφει απίστευτη λεπτομέρεια στην συχνοτική περιοχή 30Hz-20kHz. Με μια εξαιρετικά επίπεδη απόκριση έως ότου η ώθηση στο top end αρχίσει να χτυπά περίπου τα 3k, η κάψουλα στο εσωτερικό του WA-CX12 θα σας βοηθήσει να καταγράψετε φυσικούς ήχους με κάποια πρόσθετη ομαλότητα στις υψηλές πριν από την ευχάριστη τόνωση των 19 kHz.

Μετασχηματιστής εξόδου AMI USA-MADE

Η ιστορία των μετασχηματιστών TAB-Funkenwerk (AMI) ξεκινά από την ίδρυση των πιο περιζήτητων γερμανικών καινοτομιών αναλογικού ήχου. Ο μετασχηματιστής TAB (AMI) του WA-CX12 είναι αμερικανικής κατασκευής με γερμανικές ελασματοποιήσεις μεγάλου πυρήνα και κατασκευασμένος σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα, όπως σχεδιάστηκε από τον Oliver Archut. Ο προσαρμοσμένος μετασχηματιστής οδηγεί τον πλήρη φυσικό ήχο που συλλαμβάνεται από την κάψουλα, αποδίδοντας αυτόν τον περίφημο αυστριακό ήχο.

Premium λυχνίες, πυκνωτές και πλακέτες

Το WA-CX12 χρησιμοποιεί μία premium λυχνία κενού 12AY7 που προσθέτει ζεστασιά και βάθος στο σήμα του μικροφώνου. Όπως όλα τα προϊόντα Warm Audio, χρησιμοποιούμε πυκνωτές υψηλής ποιότητας στο κύκλωμα για ιδανική μεταφορά σήματος. Η πλακέτα PCB στο WA-CX12 δεν διαθέτει μάσκες συγκόλλησης που επιτρέπουν το χαμηλότερο δυνατό επίπεδο θορύβου, αποτρέποντας την πρόσθετη χωρητικότητα των παρεμβολών.

Αυθεντική εμφάνιση, Elite ποιότητα κατασκευής, Premium αξεσουάρ

Το WA-CX12 περιβάλλεται από ένα εξαιρετικά ανθεκτικό σώμα από ορείχαλκο επινικελωμένο. Κάθε WA-CX12 συνοδεύεται από μια προσαρμοσμένη θήκη μεταφοράς τουίντ που φιλοξενεί το μικρόφωνο, ξύλινη θήκη μικροφώνου, premium καλώδιο Gotham 7 ακίδων, καλώδιο IEC, βάση στήριξης κραδασμών και εξωτερικό τροφοδοτικό. Κάθε WA-CX12 ελέγχεται σχολαστικά με το χέρι στο Warm HQ στο Austin, TX από πραγματικούς μουσικούς και μηχανικούς με πάθος για καλύτερο ήχο.

Χαρακτηριστικά

 • Custom Edge Terminated, All-Brass Vintage CK12-Style Capsule
 • Custom TAB-Funkenwerk (AMI) USA Output Transformer
 • Premium 12AY7 Vacuum Tube
 • Premium Capacitors
 • Polar Patterns: 9 Patterns - Cardioid, Omnidirectional, Figure-8, + 6 additional mixed patterns
 • Max SPL: 149dB
 • Frequency Response: 30Hz-20kHz
 • Output Impedance: 200 Ohms
 • Signal-To-Noise Ratio: 73dB
 • EIN / Self-Noise: 32dBA
 • Total Weight: 17 Lbs, Mic Only: 2lbs 7oz
 • Mic Dimensions: 11 ⅝” x 2” (29.5cm x 5cm)
 • Included Accessories: Custom Tweed Carrying Case, External IEC Grounded PSU, IEC Power Cable, Premium Gotham 5 Meter 7-Pin Tube Microphone Cable, Wood Microphone Box, Shockmount

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;