. go to top icon

Η εταιρεία


H Athens Pro Audio είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ήχου στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια.


Είναι το όνειρο του Χρίστου Χατζηστάμου για μια εταιρεία διαφορετική στο χώρο του ήχου. Μια εταιρεία που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες κάθε μουσικού, παραγωγού, ηχολήπτη, σπουδαστή μουσικής τεχνολογίας και χαιφιντελίστα. Μια εταιρεία που θα απευθύνεται σε κάθε μουσικόφιλο επαγγελματία η ερασιτέχνη που ο ήχος και η μουσική αναπαραγωγή, είναι ψηλά στις προτεραιότητές του.

Έχοντας εργαστεί για 20 χρόνια ως mastering engineer σε πάνω από 5.000 δίσκους και έχοντας δημιουργήσει το Athens Mastering ένα από τα καλύτερα mastering studio διεθνώς, αισθάνθηκε την ανάγκη για μια διαφορετική εταιρεία ήχου, που θα ήταν πολύ κοντά στους πελάτες της, μεταφέροντας τους την τεράστια εμπειρία και οδηγώντας τους στις ιδανικές επιλογές μηχανημάτων με βάση τις οικονομικές τους δυνατότητες αλλά και αισθητικές τους ανάγκες.


Σχεδιάζουμε μαζί σας…Στελεχωμένη με έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, κυρίως ηχολήπτες και μουσικούς, με σημείο συνάντησης την αγάπη για τη μουσική και στόχο το ποιοτικό αποτέλεσμα, η Athens Pro Audio φιλοδοξεί να φέρει νέες ιδέες, στη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη εξειδικευμένων υπηρεσιών και επιλογής εξοπλισμού για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Λειτουργώντας με αυτό το σκεπτικό, είμαστε κοντά σας έξι ημέρες την εβδομάδα με φιλική εξυπηρέτηση και συμβουλές, για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να λύσουμε όλες σας τις απορίες, να σας βοηθήσουμε να σταθμίσετε τις ανάγκες σας ώστε να κάνετε την επιλογή που σας ταιριάζει καλύτερα.


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα...


είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελληνική αγορά και ένα από τα πληρέστερα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι το μοναδικό κατάστημα που μπορεί κάποιος να βρεί και προσιτές λύσεις για τις ηχητικές του ανάγκες αλλά και μια σειρά από εξαιρετικές "boutique" εταιρίες με κορυφαία μηχανήματα σε πολύ μεγάλη ποικιλία.


Το νέο μας φυσικό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας…


με την ιδιαίτερη αισθητική και ατμόσφαιρα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στον επισκέπτη που μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα με τους πωλητές μας και να ακούσει σε demo πολλά μηχανήματα και μουσικά όργανα. Διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού αλλά και hi-fi ήχου για τον ερασιτέχνη, τον μουσικό, τον ηχολήπτη, τον παραγωγό, όλους τούς λάτρεις του ήχου με τιμές πλήρως ανταγωνιστικές στην Ευρωπαϊκή αγορά.


Η επιτυχία της Athens Pro Audio βασίζεται :


  • Στην ευκολία στην παραγγελία, αφού μπορεί κανείς να διαλέξει τα προϊόντα της επιλογής του από το σπίτι ή το στούντιο, να τα παραγγείλει μέσω της ιστοσελίδας, ή τηλεφωνικά και χωρίς ταλαιπωρία να τα έχει στα χέρια του μέσα σε 24-48 ώρες σε όλη την Ελλάδα.
  • Στην άμεση και φιλική εξυπηρέτηση με όποιον τρόπο κι αν παραγγείλει. 
  • Στην πραγματική γνώση των προιόντων. Στο Athens Pro Audio μια ομάδα έμπειρων πωλητών με μεγάλη γνώση σε όλα τα θέματα ήχου σας περιμένει καθημερινά στο τηλέφωνο για να βοηθήσει να σταθμίσετε τις ανάγκες σας και να κάνετε τη σωστή επιλογή
  • Στους πολλούς τρόπους πληρωμής συμπεριλαμβανομένων των δόσεων με πιστωτική κάρτα
  • Στη συνεχή υποστήριξη και μετά την αγορά των προϊόντων. Εξειδικευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν το στήσιμο των συστημάτων και εγγυώνται την λειτουργική τους απόδοση
  • Στο υψηλής ποιότητας service και την τεχνική υποστήριξη σε όλους τους πελάτες μας.
Προστιθέμενη αξία μας η εισαγωγή και κατά αποκλειστικότητα αντιπροσώπευση στην ελληνική αγορά κορυφαίων εταιρειών όπως :


Focal, Naim, Antelope, API, Bricasti, Blue microphones, Charter Oak, Dangerous Music, Grimm Audio, Grace Design, GML, Golden Age, Elipson, Kii Audio, Lipinski, Micromega, Manley, Music Hall, Mytek, Metric Halo, Motu, Nektar, Norstone, Royer, SME, Thermionic Culture, TK Audio, Tangent, Vivid κ.α.


Ταυτόχρονα σαν μεταπωλητής σχεδόν όλων των εταιρειών στην ελληνική αγορά μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις ανάγκες και τις αισθητικές προτιμήσεις, στοχεύοντας σε υψηλά standards λειτουργικότητας και ηχητικού αποτελέσματος.


Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία!