go to top icon

Waves

Όλα τα προϊόντα Waves

Φίλτρα
25  Προϊόντα

Το WAVES Abbey Road Reverb plates είναι ένα Reverb plugin που δημιουργήθηκε από modeling τεσσάρων θρυλικών Plate reverbs των Abbey Road Studios. Κάθε ένα από αυτά έχει ένα μοναδικό χαρακτήρα.Σημαντικές πληροφορίες:«Τα προϊόντα plug-ins της εταιρείας Waves ΔΕΝ αποτελούν προϊόντα με φυσική υπόσταση καθώς το κάθε προϊόν αντιπροσωπεύει μία άδεια χρήσης λογισμικού. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παραλάβετε κάποιο δέμα το οποίο θα περιέχει το εικονιζόμενο προϊόν συνοδευόμενο από CD ή DVD τα οποία να περιέχουν αρχεία εγκατάστασης.Αφού ολοκληρωθεί επιτυχώς η καταχώριση της παραγγελίας σας στο Audio Pro Athens e-store σε δύο (2) με τρεις (3) εργάσιμες ημέρες θα παραλάβετε με email την άδεια χρήσης λογισμικού η οποία θα περιέχει τον κωδικό ενεργοποίησης του προϊόντος.Για να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το προϊόν σας επισκεφτείτε το http://www.waves.com/ και στο πεδίο Log-in δημιουργήστε λογαριασμό.»​

449 €
36 Δόσεις 15,50€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

WAVES Classic Studio Collection. Όταν μιλάμε για modeling μονάδων επεξεργασίας ήχων, η Waves καθορίζει τα πρότυπα τα οποία όλοι οι άλλοι επιδιώκουν να πετύχουν. Τα plug-ins της Waves δεν μιμούνται απλά τα εξαρτήματα και τις σχηματικές αναπαραστάσεις κυκλωμάτων. Αναδημιουργούν κάθε τελευταία απόχρωση της πραγματικής συμπεριφοράς του hardware.

449 €
36 Δόσεις 15,50€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Το WAVES Grand Masters είναι μια πλήρης συλλογή επεξεργαστών ακριβείας που σας παρέχουν την mastering δύναμη που χρειάζεστε για να χειριστείτε με χειρουργική ακρίβεια τη μίξη σας. Περιλαμβάνει όλη την αρχική Masters Collection (L2, LinEQ, LinMB) όπως επίσης και δέκα νέα plug-ins, επεκτείνοντας έτσι την αρχική συλλογή προσφέροντας έτσι τη πρώτη πλήρης masterin εργαλειοθήκη.

279 €
36 Δόσεις 9,63€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Το WAVES Gold Bundle προσφέρει πληθώρα επεξεργαστικής ισχύος ήχου στο studio σας, εξοπλισμένο για tracking, mixing, και mastering. Επιπλέον το Gold Bundle περιλαμβάνει τώρα πια τα Waves Tune LT, IR-L Convolution Reverb και Doubler όπως επίσης και πολλούς ακόμα από τους πιο περιζήτητους επεξεργαστές της. Με dynamics processing, equalization, reverb και πολλά ακόμη, το Waves Gold Bundle είναι η κατάλληλη εισαγωγή στη δύναμη των Waves.

339 €
36 Δόσεις 11,70€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Το 2254, το 1066, το 1073, το 1081. Για τους περισσότερους ανθρώπους αυτοί είναι απλά αριθμοί. Για τους επαγγελματίες του ήχου όμως είναι θρύλοι του hardware.Σας παρουσιάζουμε τα WAVES V-Series: Τρεις κορυφαίας τεχνολογίας vintage μοντέλα που έχουν τον ήχο από κονσόλες που βρίσκονται στα πιο αποκλειστικά studios ηχογράφησης.

68 €
36 Δόσεις 2,35€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Θέλετε να εξερευνείτε συνεχώς νέα όρια. Πάρτε τον έλεγχο της δημιουργίας στα χέρια σας και επεξεργαστείτε τον ήχο σας όπως ποτέ άλλοτε. Το WAVES Transform Bundle σας προσφέρει πέντε υψηλής ποιότητας επεξεργαστές για να κάνετε stretch και να επέμβετε στο χρόνο, το pitch, το dimension και το punch. Ετοιμαστείτε για ηχητική μεταμόρφωση… ετοιμαστείτε για το Transform.

79 €
36 Δόσεις 2,73€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Black Eyed Peas. Beyonce. Usher. John Legend. Alicia Keys. Jason Mraz. Macy Grey. Mary J. Blige. Rob Thomas. Sting. David Bowie. Tupac Shakur. Notorious B.I.G. Jay-Z. Όλοι στραφήκαν στον Tony Maserati για το μαγικό του άγγιγμα. Τώρα μπορείτε κι εσείς!Όταν είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε τη δική σας επιτυχία χρησιμοποιήστε τους υψηλής ποιότητας custom built επεξεργαστές του WAVES Tony Maserati Signature Series.

115 €
36 Δόσεις 3,97€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

WAVES Sound Design Suite. Μια μοναδική συλλογή από 30 plugins για επεξεργασία ήχου από την Waves, με πολλές δυνατότητες για επαγγελματικά αποτελέσματα. Εντυπωσιακό για διάφορες χρήσεις για designers και post production και με χαρακτηριστικά όπως compression, EQ, pitch shifting, level maximization ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε χρήστη.

289 €
36 Δόσεις 9,98€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

WAVES Silver Bundle. Με reverb, compression, , level maximization και άλλα το Silver περιλαμβάνει 16 απαραίτητα plug-ins που θα ανεβάσουν τη μουσική σας σε επαγγελματικά επίπεδα. Τώρα μπορείτε να συγκαταλεγείτε στις κατηγορίες των παραγωγών που βασίζονται στα Waves Gold, Platinum, Diamond και Mercury για να δημιουργήσουν επιτυχία μετά από επιτυχία.

115 €
36 Δόσεις 3,97€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

WAVES Signature Series Vocals με τέσσερις custom επεξεργαστές φωνής, σχεδιασμένοι από τους Chris Lord-Alge (Green Day, Nickelback, Creed, Daughtry, All American Rejects, Sum 41, Foo Fighters), Eddie Kramer (Jimi Hendrix, Led Zeppelin, The Rolling Stones, Kiss, David Bowie, Peter Frampton), Jack Joseph Puig (John Mayer, Lady Gaga, Snow Patrol, Counting Crows, Jellyfish, Goo Goo Dolls) και Tony Maserati (Tupac Shakur, Notorious BIG, Alicia Keys, Black Eyed Peas, Jason Mraz, Colbie Caillat).

89 €
36 Δόσεις 3,07€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

WAVES Signature Series Bass and Drums με εννιά custom επεξεργαστές, επιλεγμένοι από τους Chris Lord-Alge (Green Day, Nickelback, Creed, Daughtry, All American Rejects, Sum 41, Foo Fighters), Eddie Kramer (Jimi Hendrix, Led Zeppelin.The Rolling Stones, Kiss, David Bowie, Peter Frampton), Jack Joseph Puig (John Mayer, Lady Gaga, Snow Patrol, Counting Crows, Jellyfish, Goo Goo Dolls) και Tony Maserati (Tupac Shakur, Notorious BIG, Alicia Keys, Black Eyed Peas, Jason Mraz, Colbie Caillat). Περιέχει εννιά multi-effect plugins για μπάσο και ντραμς. Το WAVES Signature Series Bass and Drums φέρνει τους ήχους των κορυφαίων παραγωγών στο studio σας.Περιλαμβάνει:CLA BassCLA DrumsEddie Kramer Bass ChannelEddie Kramer Drum ChannelJJP BassJJP Cymbals & PercussionsJJP DrumsMaserati B72Maserati DRM

89 €
36 Δόσεις 3,07€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Με πέντε υψηλής τεχνολογίας εργαλεία μείωσης θορύβου, το WAVES Restoration περιλαμβάνει ότι χρειάζεστε για να επαναφέρετε χαλασμένες ηχογραφήσεις. Είτε διορθώνετε παλιούς δίσκους βινυλίου ή shellac, είτε προστατεύετε ηχογραφήσεις αρχείου ή εξωτερικών χώρων, ή φτιάχνετε το χαλασμένο ήχο από κάποιο φιλμ, το Restoration είναι η λύση.

189 €
36 Δόσεις 6,53€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Στο κόσμο της ψηφιακής ηχογράφησης, ο πλούσιος, ζεστός ήχος είναι το ιερό δισκοπότηρο. Το WAVES Renaissence Maxx προσφέρει τη σεστασιά του παλιού αναλογικού στουντιακού εξοπλισμού με την ακρίβεια του ψηφιακού κόσμου. Αυτός είναι ο κλασσικός Waves ήχος που ξέρουμε από αμέτρητους δίσκους επιτυχίες και μεγάλες ταινίες παγκοσμίως.

95 €
36 Δόσεις 3,28€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Η WAVES Platinum είναι μια εξαιρετική συλλογή από εργαλεία επεξεργασίας ήχου. Από dynamics, equalization και reverb μέχρι pitch correction, spatial imaging και άλλα, το Platinum είναι ιδανικό για tracking, mixing, mastering και sound design. Τώρα περιλαμβάνει και τα MaxxVolume, Waves Tune LT, L3 Ultramaximizer, L3-LL Ultramaximizer και IR-L Convolution Reverb, καθώς και όλα τα plug-ins που συναντάμε στα Gold, Masters, και Renaissance Maxx bundles, το Platinum είναι ένα πανίσχυρο οπλοστάσιο παραγωγής για κάθε στούντιο.

449 €
36 Δόσεις 15,50€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Η μίξη γίνεται ακόμα πιο εύκολη με το πολυβραβευμένο WAVES OneKnob Series. Περιλαμβάνει επτά plug-ins τα οποία ελέγχονται με ένα απλό κουμπί. Είναι πολύ εύκολο στην χρήση με γρήγορα αποτελέσματα και πολύ υψηλή ποιότητα.Περιέχει:OneKnob BrighterOneKnob PhatterOneKnob FilterOneKnob PressureOneKnob LouderOneKnob DriverOneKnob Wetter

99 €
36 Δόσεις 3,42€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Εξαιρετικό πακέτο για το tracking, mixing και το mastering. Εργαλεία για τις καθημερινές ανάγκες όπως limiter, equalizer, compressor, delay, reverb και πολλά άλλα.Περιέχει:True Verb Room EmulatorDeEsserS1 Stereo ImagerQ10 Paragraphic EqualizerL1 UltramaximizerSuper Tap (2 Tap)C1 Parametric Compander

89 €
36 Δόσεις 3,07€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Ποιος χρησιμοποιεί Waves; Οι κορυφαίοι παραγωγοί, ηχολήπτες, και μουσικοί του κόσμου. Όταν οι άνθρωποι που ηγούνται του χώρου χρειάζονται τον τέλειο ήχο, στρέφονται στη Waves για όλες τις tracking, mixing και mastering ανάγκες τους. Τώρα μπορείτε κι εσείς με το Musicians 2. Περιλαμβάνει EQ, double-tracking, tap delay, compression, expansion, limiting, gating, maximization. Musicians 2: Έξι επευφημημένοι επεξεργαστές που θα αλλάξουν τον τρόπο που ακούτε.

79 €
36 Δόσεις 2,73€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Τι κάνει μία επιτυχία να ακούγεται τόσο καλά; Αν είναι στα charts, τότε το πιθανότερο είναι να έγινε η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering χρησιμοποιώντας τα Waves. Το Musicians 1 της WAVES είναι μια καταπληκτική συλλογή από τους πιο γνωστούς επεξεργαστές μας. Σε ένα πακέτο μόνο έχετε: delay, chorus, phasing, flanging, compression, gating, limiting, double-tracking, level maximization και άλλα. Αφήστε το Musicians 1 να ανοίξει τα αυτιά σας σε καινούριους κόσμους του ήχου.

79 €
36 Δόσεις 2,73€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Το WAVES Morgan Page EMP Toolbox στηρίζεται στην δυναμική και την αποτελεσματικότητα των WAVES EQ. Περιλαμβάνει εννέα δυνατά plugins για παραγωγή ηλεκτρονικής, επιλεγμένα από τον ίδιο τον Morgan βασισμένα στα plugins που χρησιμοποιεί ο ίδιος. Περιέχει:H-Delay Hybrid DelayH-EQ Hybrid EqualizerL3-LL MultimaximizerL3-LL UltramaximizerMaserati VX1NLS Non-Linear SummerSoundShifterTrueVerbVocal Rider

115 €
36 Δόσεις 3,97€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Με πάνω από 100 επεξεργαστές και πάνω από 250 plug-ins, το Mercury της WAVES περιλαμβάνει περισσότερα Waves plug-ins σε ένα πακέτο από ποτέ! Από time domain effects μέχρι και equalizers, από dynamics control μέχρι noise reduction, από modeling ήχων κιθάρας μέχρι τον ήχο κλασσικών αναλογικών μονάδων, ποτέ δεν υπήρξε ξανά τόσο ολοκληρωμένη συλλογή σαν και αυτή. Επιτέλους όλος ο κόσμος των Waves σε μία τεράστια συλλογή.

2.999 €
36 Δόσεις 103,54€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Η ηχογράφησή σας έχει τελειώσει και οι μίξεις σας έχουν ολοκληρωθεί. Τώρα αφήστε το Masters Collection της WAVES να κάνει τη δουλειά σας ανταγωνιστική. Με γραμμικά φίλτρα φάσης για ασύγκριτη διαφάνεια και τεχνολογία IDR (Increased Digital Resolution) σας εγγυάται τον δυνατότερο με εξαιρετική διαύγεια ήχο.

145 €
36 Δόσεις 5,01€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Πάνω από 30 plug-ins από EQ, reverb και modulation to compression, gating, και limiting, το Waves Live Bundle σου δίνει όλη την δύναμη για να ανέβεις στην σκηνή.Περιλαμβάνει:AudioTrackC1 Parametric CompanderC4 Multiband CompressorDeEsserDopplerDoublerEnigmaH-CompH-DelayIR-L Convolution ReverbL1 UltramaximizerL2 UltramaximizerL3 UltramaximizerL3-LL UltramaximizerLinear Phase EqualizerLinear Phase MultibandMaxxBassMaxxVolumeMetaFlangerMondoModMorphoderMV2PAZ AnalyzerPS22 Stereo MakerPuigTec EQP-1APuigTec MEQ-5Q10 Paragraphic EqualizerRenaissance AxxRenaissance BassRenaissance ChannelRenaissance CompressorRenaissance DeEsserRenaissance EqualizerRenaissance ReverbRenaissance VoxS1 Stereo ImagerSuperTapTransXTrueVerb

1.519 €
36 Δόσεις 52,44€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Από τους U2, τους Pussycat Dolls, Mary J. Blige, Black Eyed Peas, Snow Patrol και Counting Crows μέχρι και τους Rolling Stones και την Lady Gaga ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός/ηχολήπτης Jack Joseph Puig και η προσωπική του παλέτα από τόνους και χρώματα επηρέασαν βαθύτατα την εμπορική δισκογραφία. Όλα αυτά WAVES JJP Analog Legents plug-ins.

115 €
36 Δόσεις 3,97€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Το WAVES MultiRack τρέχει τα WAVES plugins live στην κονσόλα σας σε πραγματικό χρόνο.Περιέχει:Extremely low latency platform for Waves SoundGrid-compatible pluginsSimple Routing: No Cabling, No TruckingFull Recall, Full ControlSet and Save Presets and Snapshots per Song and Song SectionsProvides a complete Redundancy & Recovery systemRecording capabilitiesAdvanced side-chaining capabilitiesNetwork infrastructure for sound installationsWindows & OS X Compatible

450 €
36 Δόσεις 15,54€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας

Ο επί τέσσερις φορές νικητής των βραβείων Grammy Manny Marroquin παίρνει το Waves Signature Series και το ανεβάζει επίπεδο με έξι υβριδικά plugins.Περιέχει:Manny Marroquin ReverbManny Marroquin DelayManny Marroquin Triple DManny Marroquin Tone ShaperManny Marroquin DistortionManny Marroquin EQ

115 €
36 Δόσεις 3,97€ / μήνα
Κατόπιν Παραγγελίας