. go to top icon

Wi-Fi σε Motu UltraLite mk5 !!

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024
Wi-Fi σε Motu UltraLite mk5 !!

Η MOTU προσθέτει δυνατότητες Wi-Fi και έλεγχο χώρου στην UltraLite-mk5


Η ενημέρωση υλικολογισμικού UltraLite-mk5 που προσθέτει πρόσβαση Wi-Fi, παρακολούθηση A/B και Talkback.


Η MOTU δημοσίευσε μια ενημέρωση υλικολογισμικού και λήψη νέου προγράμματος οδήγησης "Gen 5" για τη δημοφιλή κάρτα ήχου USB UltraLite-mk5 18 x 22, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους κατόχους UltraLite-mk5 στη διεύθυνση χωρίς χρέωση στο motu.com/download. Το νέο υλικολογισμικό προσθέτει σημαντικές νέες δυνατότητες, όπως πρόσβαση Wi-Fi, παρακολούθηση A/B, ομαδοποίηση studio monitor και talkback.



«Η UltraLite-mk5 έλαβε ουσιαστικά μια ενίσχυση χαρακτηριστικών από την κάρτα ήχου 828 που μόλις κυκλοφόρησε, επειδή μοιράζεται την ίδια εφαρμογή μείκτη CueMix 5 που βασίζεται στο DSP και την ίδια εφαρμογή», δήλωσε ο Jim Cooper, Διευθυντής Μάρκετινγκ MOTU. "Κατά την ανάπτυξη αυτών των χαρακτηριστικών για την νέα 828, ήταν απολύτως λογικό για την ομάδα μηχανικών μας να τα προσθέσει και στην UltraLite-mk5."


Εάν η UltraLite-mk5 είναι συνδεδεμένη σε υπολογιστή σε δίκτυο Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τα πάντα ασύρματα από την εφαρμογή CueMix 5 που εκτελείται σε φορητές συσκευές ή άλλους υπολογιστές στο ίδιο δίκτυο — ακόμη και σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν την πρόσβαση στην UltraLite-mk5 (και σε άλλες on-line συσκευές MOTU) με δυνατότητες εντοπισμού δικτύου και ασφάλειας. Σε κάθε συσκευή MOTU στο δίκτυο μπορεί να δοθεί ένας κωδικός πρόσβασης, για περιπτώσεις όπου απαιτείται ασφάλεια. Για παράδειγμα, εάν οι συσκευές χρησιμοποιούνται σε σχολικό εργαστήριο ή χώρο παραστάσεων, το προσωπικό μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις μίξης, ενώ οι μαθητές ή τα κοινά μέλη αποκλείονται.


Οι νέες δυνατότητες του δωματίου ελέγχου που προστέθηκαν περιλαμβάνουν επιλογή studio monitor A/B, ομαδοποίηση και talkback.



Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν δύο σετ studio monitor (Α και Β) στις εξόδους 1-2 και 3-4 αντίστοιχα, και στη συνέχεια να εναλλάσσονται μεταξύ τους με ένα κλικ στην εφαρμογή CueMix 5 για να συγκρίνουν άμεσα τη μίξη τους σε κάθε σετ ηχείων.


Για στούντιο με ρυθμίσεις παρακολούθησης πολλαπλών καναλιών, η νέα λειτουργία Monitor Group επιτρέπει στους χρήστες να περιλαμβάνουν οποιονδήποτε συνδυασμό αναλογικών εξόδων που θα ελέγχονται από το κύριο κουμπί έντασης ήχου της UltraLite-mk5 στον μπροστινό πίνακα και το αντίστοιχο “soft” κουμπί του στην εφαρμογή CueMix 5.


Κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων, ο ηχολήπτης ή ο μουσικός παραγωγός που κάθεται στον υπολογιστή μπορεί να πατήσει το κουμπί Talk στην εφαρμογή CueMix 5 για να επικοινωνήσει με τους μουσικούς μέσω ενός συνδεδεμένου μικροφώνου. Παρέχονται ρυθμίσεις για να ελέγχετε που πηγαίνει το σήμα ομιλίας, η ένταση του ήχου και ρύθμιση έντασης χαμηλώματος του ήχου στα άλλα κανάλια κατά την ενεργοποίηση του talkback.


Τεχνικά χαρακτηριστικά
motu.com/products/gen5/ultralite-mk5/specs

Πληροφορίες
motu.com/products/gen5/ultralite-mk5



AthensProAudio Team ©