. go to top icon

Νέα John Mayer PRS SE Silver Sky 2022!

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022
Νέα John Mayer PRS SE Silver Sky 2022!


Η κιθάρα Silver Sky είναι το αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας μεταξύ του Paul Reed Smith και του John Mayer, ο οποίος ήθελε να συνδυάσει το σήμα κατατεθέν της ποιότητας κατασκευής PRS με στοιχεία από τις αγαπημένες του vintage κιθάρες.

Αυτό το απίστευτο όργανο απέχει σχεδόν ολοκληρωτικά από το γνωστό σχέδιο της κιθάρας PRS. Διαθέτοντας αναδιαμορφωμένα ηλεκτρονικά, ολοκαίνουργιο προφίλ στο μπράτσο και φυσικά πλήρως επανασχεδιασμένη αισθητική — η PRS Silver Sky είναι ουσιαστικά μια εξιδανικευμένη έκδοση μιας παραδοσιακής κιθάρας με μονούς μαγνήτες όπου κάθε λεπτομέρεια συνδυάζεται. Προσφέρει αβίαστα τη ζεστασιά και την οικειότητα μιας παλιάς κιθάρας με τη φινέτσα ενός ολοκαίνουργιου οργάνου.



«Ήταν ένα όνειρό μου εδώ και χρόνια να σχεδιάσω μια κιθάρα που περιλαμβάνει μερικές από τις αγαπημένες μου vintage προδιαγραφές αλλά με μοντέρνο πνεύμα και αισθητική. Μετά από δύο χρόνια μελέτης και τελειοποίησης, η Silver Sky είναι το όραμά μου για το πώς πρέπει να μοιάζει και να ειναι η επανεκκίνηση της ηλεκτρικής κιθάρας». – Τζον Μάγιερ



Βασικά χαρακτηριστικά:

- Σώμα poplar με μοναδικό περίγραμμα και εργονομία.

- East Indian Rosewood ή Maple ταστιερα με radius 7,25".

- Προφίλ μπράτσου John Mayer. Αυθεντικό σχήμα 635JM σε μοντέλα ταστιέρας Maple, με τις εκδόσεις Rosewood να διαθέτουν ένα ελαφρώς τροποποιημένο σκάλισμα που φαίνεται πιο «στρογγυλεμένο».

- Μοναδικός σχεδιασμός ανεστραμμένου headstock με κλειδιά vintage στυλ PRS.

- Dual action truss rod με ρύθμιση εύκολης πρόσβασης.

- Low friction bone nut

- Single-coil 635JM μαγνητες, παρέχουν στρογγυλεμένους και γεμάτους ήχους, με μουσικό high-end που δεν είναι ποτέ ice-picky

- Ένα volume και δύο tone με διακόπτη 5 θέσεων.

- Το χαλύβδινο tremolo στηρίζεται στο σώμα για βελτιωμένο συντονισμό, με ενσωματωμένες βίδες με άκρa Gen III.


6 Guitarists Play "Wild Blue" with John Mayer | SE Silver Sky | PRS Guitars