. go to top icon

Νέες κάρτες ήχου Motu M2 & M4!

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019
Νέες κάρτες ήχου Motu M2 & M4!

Ψάχνετε για υψηλής ποιότητας κάρτα ήχου σε προσιτή τιμή ?Οι νέες MOTU M2 & Μ4 είναι οι ιδανικές επιλογές για το γραφείο σας ή το Home Studio. Οι καινούριες κάρτες ήχου της Mοtu με USB-C έχουν μέγεθος ιδανικό για να πηγαίνουν παντού

Ψάχνετε για υψηλής ποιότητας κάρτα ήχου σε προσιτή τιμή ?

Οι νέες MOTU M2 & Μ4 είναι οι ιδανικές επιλογές για το γραφείο σας ή το Home Studio. Οι καινούριες κάρτες ήχου της Mοtu με USB-C έχουν μέγεθος ιδανικό για να πηγαίνουν παντού. Διαθέτουν τεχνολογία ESS Sabre32 Ultra DAC για κορυφαίας ποιότητας ήχο, μαζί με βελτιστοποιημένους drivers που αποδίδουν εντυπωσιακά, με εξαιρετικά χαμηλό latency.

Διαθέτουν δύο προενισχυτές μικροφώνου με ξεχωριστά Gain και Phantom Power ανα κανάλι. Επιπλέον διαθέτουν έγχρωμη LCD οθόνη στο μπροστινό πάνελ για παρακολούθηση του σήματος εισόδου και εξόδου σε κάθε κανάλι.

Ιδιαίτερα οι Podcasters θα εκτιμήσουν την ενσωματωμένη λειτουργία loopback.
Οι MOTU M2 & Μ4 προσφέρουν απόλυτη φορητότητα, σε ένα συμπαγές κουτί υψηλής ποιότητας και κατασκευής.

                        

Διαθέτουν το καλύτερο στην κατηγορία τους D/A Converter, με low latency και πολλές εισόδους/εξόδους.

Η MOTU προσφέρει στους πελάτες της, εδώ και χρόνια μια εξαιρετικά σταθερή ηχητική απόδοση και ποιότητα.

Η προηγμένη τεχνολογία ESS Sabre32 Ultra DAC προσφέρει 120dB δυναμικό εύρος, διασφαλίζοντας την ποιότητα του αναλογικού σήματος σε υψηλά επίπεδα σε σχέση με αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς.

Οι καινούριοι Drivers αποδίδουν με σχεδόν μηδενικό latency στα 2,5ms σε 24-bit / 96kHz με 32 buffer size. Περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες συνδέσεις, όπως δύο προενισχυτές μικροφώνου με combo εισόδους για jack και xlr, δύο αναλογικές εξόδους με DC και μια stereo έξοδο ακουστικών με ESS. Περιλαμβάνει επίσης MIDI Ι/Ο .

 
Η λειτουργία του Loopback καθιστά το Live Streaming παιχνίδι.

Αν κάνετε Live Streaming ή podcasting, θα εκτιμήσετε τη λειτουργία loopback των M2 & Μ4. Το Loopback συνδυάζει το μικρόφωνο ή άλλα σήματα εισόδου με την έξοδο από τον υπολογιστή σας και στη συνέχεια στέλνει το μιξαρισμένο σήμα στον υπολογιστή σας. Αυτό σας επιτρέπει να καταγράφετε την έξοδο του υπολογιστή σας, μαζί με το υλικό που έχετε εισάγει.

Το Monitoring λειτουργεί με μηδενική καθυστέρηση.

Το latency μπορεί πραγματικά να καταστρέψει μια παράσταση - είναι μια εξαιρετικά αγχωτική αίσθηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο περιλαμβάνουν παρακολούθηση του σήματος με ένα μόνο άγγιγμα. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει σε όλες τις αναλογικές εισόδους της κάρτας να δρομολογούνται κατευθείαν στις αναλογικές εξόδους της, με αποτέλεσμα λειτουργία μηδενικής καθυστέρησης. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση μεταξύ του τι παίζετε ή τραγουδάτε και τι ακούτε στα ακουστικά σας. Οι είσοδοι των M2 & Μ4 μπορούν επίσης να καταγραφούν ταυτόχρονα, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε με μηδενική καθυστέρηση κατά την ηχογράφιση όλα τα κανάλια μαζί - απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη μιας φυσιολογικής απόδοσης.

Ανακαλύψτε τις εδώ:

➡️ http://tiny.cc/MotuM2

➡️ http://tiny.cc/MotuM4