. go to top icon

IsoAcoustics GAIA, EISA Award 2019!

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019
IsoAcoustics GAIA, EISA Award 2019!

Η σειρά GAIA της IsoAcoustics έχει σχεδιαστεί για υψηλής ποιότητας ηχείων δαπέδου μεόραμα την εξαιρετική τους ακουστική απόδοση. Με φινίρισμα ένα κομψό κατεργασμένο σκούρο χρώμα με μεταλλικό περίβλημα από χρώμιο, τα GAIA είναι η επιτομή του αισθητικού σχεδιασμού και της ακουστικής βελτίωσης

Η σειρά GAIA της IsoAcoustics έχει σχεδιαστεί για υψηλής ποιότητας ηχείων δαπέδου μεόραμα την εξαιρετική τους ακουστική απόδοση. Με φινίρισμα ένα κομψό κατεργασμένο σκούρο χρώμα με μεταλλικό περίβλημα από χρώμιο, τα GAIA είναι η επιτομή του αισθητικού σχεδιασμού και της ακουστικής βελτίωσης!

"Όλοι γνωρίζουμε την αξία των αντικραδασμικών speaker isolators όταν πρόκειται να αγοράσουμε ένα καλό σύστημα hi-fi, αλλά μέχρι να τοποθετήσετε και να ακούσετε τα GAIA της IsoAcoustics εν δράση, δεν θα μάθετε ποτέ πόσο πολύ ισχύει αυτό.

Αποδεικνύοντας ότι υπάρχει πολύ μεγάλο στάδιο βελτίωσης από τα απλά spikes, τα GAIA τοποθετούνται στη βάση του ηχείου σας, απομονώνοντας 100% τους κραδασμούς της καμπίνας του ηχείου από το δάπεδο ενώ αντιστέκονται σε οποιαδήποτε τάση του ηχείου να κουνηθεί.

Ως ηχητικό αποτέλεσμα έχουν τη μείωση του θορύβου, τη βελτίωση της στερεοφωνικής εικόνας καθώς και τη σύσφιγξη των μπάσων. Με ένα κατεργασμένο περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι σε σκούρο χρώμιο και με την δυνατότητα να υποστηρίξουν σε βάρος έως και 100 κιλά, τα GAIA είναι ισθητικά υπέροχα και η επίδρασή τους στην μουσική είναι μαγική!"

EISA-Award-IsoAcoustics-GAIA-300x162_1.png (300×162)