. go to top icon

Νέο Unity Nova Power Edition

Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2024
Νέο Unity Nova Power Edition

“MORE POWERFUL THAN EVER”


Η πολυβραβευμένη οικογένεια Naim Uniti παρουσιάζει το ισχυρότερο μέλος της μέχρι τώρα, το Uniti Nova PE (Power Edition). Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στη Βρετανία, το νέο UNITY Power Edition είναι ένα επίτευγμα 50 χρόνων μηχανικής καινοτομίας, με αποκορύφωμα το πιο αποτελεσματικό, ισχυρό και οικολογικό προϊόν all-in-one μέχρι σήμερα.



All-in-one Player με ποιότητα Audiophile!


Το Nova PE προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν κερδίσει την παγκόσμια αναγνώριση της σειράς Uniti, αλλά τώρα διαθέται με ακόμα μεγαλύτερη ισχύ. Με 150 Watt (σε 8 Ω και 250 W σε 4 Ω) χάρη στην καλύτερη τεχνολογία ενίσχυσης class D σε ένα εξαιρετικής ποιότητας κουτί από αλουμίνιο, προσφέρει ήχο που γεμίζει το χώρο χωρίς συμβιβασμούς με τον χαρακτηριστικό ήχο Naim. Ιδανικό για να απολαμβάνετε ποιοτικό και δυνατό ήχο μέσω μιας easy-to-use συσκευής.



Αποκλειστική εφαρμογή Focal & Naim


Η εφαρμογή Focal & Naim επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο πολλών υπηρεσιών μουσικής και streaming μέσω μιας λειτουργίας Multiroom. Για να μοιράζεστε την ίδια μουσική σε όλο το οικιακό σας δίκτυο (έως και 6 συσκευές), χρησιμοποιόντας τη λειτουργία Party Mode στην εφαρμογή για να ελέγχετε εύκολα τη λίστα αναπαραγωγής, την ένταση της ανεξάρτητης συσκευής και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώσετε το σύστημά σας ασύρματα με δύο μόνο κλικ.




Vivid οθόνη και διαισθητικός έλεγχος


Το Nova PE διαθέτει μια υπέροχη οθόνη LCD 5 ιντσών, τον επιλογέα έντασης ήχου της Naim και απλό έλεγχο μέσω του τηλεχειριστηρίου ZigBee (χωρίς να απαιτείται οπτική επαφή), ή/και της εφαρμογής Focal & Naim app. Το Uniti Nova PE σας προσφέρει απόλυτη ελευθερία και η χρήση του γίνεται πραγματική απόλαυση.



Άπειρες δυνατότητες ακρόασης


Όπως κι αν θέλετε να απολαύσετε τη μουσική σας, το Uniti Nova PE θα σας προσφέρει άπειρες δυνατότητες ακρόασης.


Με streaming (Spotify Connect, Apple Music, Tidal, Qobuz), AirPlay2, Chromecast, UPnP™, Roon Ready και Bluetooth® AptX HD τεχνολογίες, με συμβατότητα πολλαπλών δωματίων και με ένα πλήρες πρόγραμμα αναπαραγωγής με καθαρό ήχο hi-fi και εύκολα ελεγχόμενο από την εφαρμογή Focal & Naim app, καθιστούν το Uniti Nova PE κορυφαία επιλογή.



AthensProAudio Team ©