. go to top icon

Focal Bathys Dune - Ταξιδέψτε με High-Fidelity.

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023
Focal Bathys Dune - Ταξιδέψτε με High-Fidelity.

Τα must have ασύρματα ακουστικά Hi-Fi με ενεργή ακύρωση θορύβου!


Τα σχεδιαστικά στοιχεία του Bathys κληρονομήθηκαν από τα ανοικτού και κλειστού τύπου ακουστικά της Focal. Διαθέτει υψηλής ποιότητας υλικά, κομψό μαύρο και ασημί φινίρισμα και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες όπως η φλόγα με οπίσθιο φωτισμό στο κέντρο του ακουστικού που μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί κατά προτίμηση. Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα ακουστικά Bathys προσφέρουν πάνω από 30 ώρες χρήσης σε λειτουργία Bluetooth® και ενεργή ακύρωση θορύβου περιβάλλοντος. Είναι ο τέλειος σύντροφος σε όλα τα ταξίδια σας, είτε σε ξηρά είτε αεροπορικά.


BATHYS DUNE: STEP INTO THE LIGHT!


Η Focal έχει σχεδιάσει ένα εξαιρετικό ανοιχτόχρωμο φινίρισμα για να ενταχθεί στη συλλογή Bathys, σε αντίθεση με το υπάρχον φινίρισμα Black Silver ώστε να καλύψει τα διαφορετικά ή και μοντέρνα γούστα των πελατών της. Απόλυτα ταιριαστό στα ακουστικά στο σύνολό τους, τη θήκη μεταφοράς και τα καλώδια, το φινίρισμα Dune είναι εμπνευσμένο από ορυκτά λατομείων, ελληνικά τοπία και άμμο της ερήμου – με λίγα λόγια, ευαίσθητοι χώροι πλημμυρισμένοι από φως. Συνδυάζει ένα μπεζ χρώμα με ασημί λεπτομέρειες (γρίλια, κρίκους κ.λπ.) για κομψό, απαλό και αρμονικό φινίρισμα. Η ουδέτερη μπεζ απόχρωση συνδυάζεται εύκολα με οποιοδήποτε χρώμα ρούχου. Αντιγράφοντας την προσέγγιση που ακολουθήθηκε στην έκδοση Black Silver, το Bathys Dune συνδυάζει εκλεπτυσμένα υλικά (μαγνήσιο στα ζυγά, γνήσιο δέρμα στο κεφαλόδεσμο κ.λπ.), προσφέρει εντυπωσιακή άνεση και διαθέτει προαιρετικά οπίσθιο φωτισμό στο κέντρο των ακουστικών.





ΝΕΟ: ΗΧΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ!


Στην προσπάθειά της να προσφέρει στους πελάτες της το καλύτερο δυνατό, οι ομάδα της Focal έχει ενσωματώσει μια νέα δυνατότητα στα ακουστικά: το τεστ Hearing Mimi. Διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής Focal & Naim, επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώνουν τον ήχο που ακούγεται από τα Bathys ανάλογα με τα γούστα τους, επιτρέποντάς τους έτσι να απολαμβάνουν τον ήχο Focal ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των δοκιμών τους. Με άλλα λόγια, το Bathys προσαρμόζεται στην ακοή του καθενός. Όσοι διαθέτουν την έκδοση Black Silver έχουν πλέον πρόσβαση σε αυτήν τη διαδικασία, απλώς ενημερώνοντας την εφαρμογή Focal & Naim.



ΚΑΘΑΡΟΣ HIGH-FIDELITY ΗΧΟΣ!



Πίσω από τα φινιρίσματα Dune και Black Silver βρίσκονται οι ίδιες επιδόσεις και χαρακτηριστικά: ένας εξαιρετικός ήχος για ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά. Επωφελούμενο από την τεχνογνωσία της Focal στην παραγωγή ήχου και ακουστικών υψηλής τεχνολογίας, τα Bathys προσφέρουν καθαρό ήχο Hi-Fi, μέσω Bluetooth® 5.1 ή ενσύρματης σύνδεσης χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία USB-DAC και την ανάλυσή του που φτάνει τα 24 bits/192 kHz. Κατασκευασμένο στη Γαλλία, οι οδηγοί ηχείων περιλαμβάνουν θόλο αλουμινίου/μαγνήσιου για βαθιά μπάσα, απαλά πρίμα και φυσικά μεσσαία. Αυτός ο ήχος Hi-Fi ενισχύεται από τέλεια ηχομόνωση: η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου περιλαμβάνει μια βελτιστοποιημένη λειτουργία «Αθόρυβη» για ταξίδια σε θορυβώδη περιβάλλοντα (αεροπλάνα, τρένα κ.λπ.) και μια λειτουργία «Απαλή» που βοηθά τους χρήστες να συγκεντρωθούν και να απολαύσουν τον ήχο στο σπίτι.


Επιπλέον λειτουργίες.: voice assistant, ρυθμιζόμενο EQ, συνδεσιμότητα (Bluetooth®, Jack, USB), διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ωρών (5 επιπλέον ώρες διαθέσιμες σε 15 λεπτά χάρη στη λειτουργία γρήγορης φόρτισης) και πολλά περισσότερα.


AthensProAudio Team ©