. go to top icon

Focal Demo Day @ SAE Athens

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022
Focal Demo Day @ SAE Athens

Στο πλαίσιο των έξτρα εκπαιδευτικών δράσεων του Audio department της SAE στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε μέσα στον Νοέμβριο ένα Demo Day, σε συνεργασία με την Athens Pro Audio. Μια από τις μεγαλύτερες και πιο έμπειρες εταιρείες ήχου στην Ελλάδα, η οποία αντιπροσωπεύει την εταιρεία Focal.


Ο Export Sales Manager της Focal, Benjamin Bouvier, παρουσίασε τις τεχνολογίες και καινοτομίες των νέων studio monitor της Focal, ξεκινώντας με τη ναυαρχίδα Focal Trio 11, καθώς και της ανανεωμένης εκδοχής του Solo 6.


Athens Pro Audio Benjamin Bouvier


Οι Audio σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και την υπόλοιπη γκάμα της Focal (Alpha Evo, Shape, SM9) στα Control Room B, C και D της SAE.


Το Demo Day oλοκληρώθηκε με σύντομη ομιλία από τον mastering engineer και ιδιοκτήτη της Athens Pro Audio, κ. Χρήστο Χατζηστάμου, δημιουργό του Athens Mastering Studio πρίν απο 20 χρόνια, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πάνω από 5000 δίσκους mastering.


Η ομιλία του κ. Χατζηστάμου είχε θέμα τη σημασία του «ωραίου ήχου» και πώς συνδέεται με τις διαδικασίες mixing/mastering.


Athens Pro Audio Χρήστος Χατζηστάμου


Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, κληρώθηκε ένα ζευγάρι ακουστικά Focal Listen Pro! Ο τυχερός νικητής ήταν ο σπουδαστής μας, Μάνος Μαμάκης.


Benjamin Bouvier, Μάνος Μαμάκης, Χρήστος Χατζηστάμου


(Από αριστερά) Benjamin Bouvier, Μάνος Μαμάκης, Χρήστος Χατζηστάμου


Ευχαριστούμε θερμά τον Benjamin Bouvier, τον Χρήστο Χατζηστάμου, την Athens Pro Audio και την Focal, γι’αυτό το μοναδικό Demo Day.