. go to top icon

Focal 40th Anniversary-Athens Event

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019
Focal 40th Anniversary-Athens Event

Η Focal, μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ηχείων στον κόσμο, γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια της! 40 χρόνια γεμάτα πάθος για μουσική, 40 χρόνια καινοτομίας, 40 χρόνια εξαιρετικού ήχου!


Η Focal, μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ηχείων στον κόσμο, γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια της! 40 χρόνια γεμάτα πάθος για μουσική, 40 χρόνια καινοτομίας, 40 χρόνια εξαιρετικού ήχου!

Η Athens Pro Audio ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Focal στην Ελλάδα, διοργανώνει μία μοναδική εκδήλωση και σας καλεί το Σάββατο 8 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Radison Blu Park Hotel απο τις 11:00 - 16:00 για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα γενέθλια της Focal για τα 40 χρόνια της!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες Silver Forest 1, 2 & 3 όπου κατά την διάρκεια της θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την μεγάλη γκάμα ηχείων και ακουστικών της Focal σε συνδυασμό με κορυφαία μηχανήματα ήχου και εικόνας.

Πιο αναλυτικά, την αίθουσα 1 θα γεμίσει μουσικά ένα εξαιρετικό στερεοφωνικό σύστημα υψηλής πιστότητας με πρωταγωνιστές τα περίφημα Focal Sopra No.2, τον βραβευμένο ενισχυτή της χρονιάς Micromega M-ONE και τα κορυφαία HD/Streaming Network Players Innuos.

Στην αίθουσα 2 ο ήχος της Focal Kanta και Aria συναντάει την εικόνα σε ένα εντυπωσιακό Surround Home Cinema σύστημα υψηλών προδιαγραφών, που θα σας καθηλώσει.

 

Στην αίθουσα 3 θα έχετε την δυνατότητα να ακούσετε όλα τα ακουστικά της Focal μαζί με εξαιρετικούς προενισχυτές ακουστικών, μεταξύ αυτών τα νέα περίφημα Focal Stellia, τα κορυφαία Focal Utopia καθώς και τον νέο reference λαμπάτο ενισχυτή ακουστικών Manley Absolute!

Στην εκδήλωση θα έχουμε την χαρά και την τιμή να παρευρίσκεται και ο Nicolas Depard Product Manager της Focal και υπεύθυνος για την εξέλιξη όλων των προϊόντων της τα τελευταία 8 χρόνια. Επίσης θα παρευρεθούν η Francoise Bardon Home Audio Sales Manager Europe και ο Vincent Moreuille Pro Audio Sales Manager Europe.


Στο τέλος του Event θα πραγματοποιηθεί live κλήρωση και ένας υπερτυχερός/ή θα κερδίσει τα νέα ασύρματα Bluetooth ακουστικά Focal Listen Wireless αξίας 299 ευρώ.

Θα σας περιμένουμε για ένα Σάββατο γεμάτο με το πάθος μας, την μουσική !!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Radisson Blu Park Hotel
Διεύθυνση: Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, 106 82 Αθήνα