Επικοινωνία
+30 210 3301031
  ΕΓΓΥΗΣΗ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
  ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
  ΕΩΣ
36 ΔΟΣΕΙΣ
  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΑΓΟΡΩΝ
Εταιρείες:
A
A
B
B
C
C
D
D
E
E
F
F
G
G
H
H
I
I
J
J
K
K
L
L
M
M
N
N
O
O
P
P
Q
Q
R
R
S
S
T
T
U
U
V
V
W
W
X
X
Y
Y
Z
Z

Τρόποι Παραγγελίας

► ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Γρήγορη και άμεση παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.athensproaudio.gr. Βρίσκεται το προιόν η τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν και τα προσθέτετε στο καλάθι αγορών. Το σύστημα σας επιτρέπει να παραγγείλετε χωρίς να χρειάζεται να γίνεται μέλος. Όμως σας προτείνουμε να κάνετε πρώτα login και να γίνετε μέλος χρησιμοποιώντας το email σας, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να έλθετε και να παραγγείλετε τα προιόντα σας απο το κατάστημα μας Ασκληπιού 26, TK 106 80 στο κέντρο της Αθήνα (ύψος Διδότου). ¨Ετσι θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε, να λύσουμε όποιες απορίες υπάρχουν ώστε να κάνετε τις βέλτιστες επιλογές με βάση τις ανάγκες σας.

*Τα προϊόντα τα οποία στη διαθεσιμότητα τους στο e-shop μας αναφέρουν (Σε Απόθεμα), σημαίνει πως βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα μας για άμεση αγορά και παραλαβή από αυτό.

► ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ email

Mπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sales@athensproaudio.gr 

►ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ FAX

Mπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας στο fax της εταιρείας μας 210-3306811 αναφέροντας τα στοιχεία τιμολόγησης σας ή απόδειξης, παράδοσης, όνομα και τηλέφωνο υπεύθυνου παραγγελίας.

* Τιμολόγια εκδίδονται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, τηλέφωνο, διεύθυνση έδρας, επάγγελμα.

** Για τιμολόγια τα οποία εκδίδονται για περιοχές, οι οποίες υπόκεινται σε μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, θα πρέπει να αποστέλλεται η βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος και η παράδοση των εμπορευμάτων να γίνεται στην περιοχή όπου εδρεύει η εταιρεία. Σε κάθε άλλη περίπτωση εκδίδεται απόδειξη λιανικής πώλησης.