Το Brooklyn Bridge της Mytek είναι αντίστοιχο με το Brooklyn DAC + όσον αφορά τα κυκλώματα και την απόδοση του ήχου, αλλά επιπροσθέτως έχει ενσωματωμένο Streamer. Η ψηφιακή είσοδος AES / EBU αντικαθίσταται από μία θύρα δικτύου Ethernet, μια ασύρματη υποδοχή WiFi και μια θύρα USB για να δεχθεί έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. 

Απλά συνδεθείτε με το tablet σας (ipad ή android) για ένα ολοκληρωμένο σύστημα μουσικής, για live streamming μέσω Tidal MQA, Qobuz Hi-Res ή άλλες υπηρεσίες Live streamming ή να παίξετε τα αρχεία σας μέσω της θύρας USB του Brooklyn Bridge. Το Roon απαιτεί επιπλέον Roon Core. Όπως και στο Brooklyn DAC + υπάρχει προενίσχυση line και ενισχυτής ακουστικών.

"Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το νέο προϊόν της Mytek είναι σχεδιασμένο για να γίνει η γέφυρα ανάμεσα στο δικτυωμένο audio και σε ένα σύστημα υψηλής πιστότητας- αλλά είναι πολύ παραπάνω από αυτό. Βασισμένο στην τεχνολογία DAC+ της εταιρίας, το Brooklyn Bridge συνδυάζει ένα network player με DAC και προενισχυτή σε ένα κόμπακτ σασί, με αναλογικές και ψηφιακές εισόδους, phono stage και εξόδους RCA, XLR και ακουστικών.

Ελέγχεται μέσω smart εφαρμογής και αναπαράγει αρχεία από το δίκτυο και online υπηρεσίες όπως Qobuz και Tidal, είναι συμβατό με το Roon, συνδέεται με υπολογιστή μέσω USB-B και έχει ακόμη USB-A για μέσα αποθήκευσης. Μπορεί να είναι μικρών διαστάσεων, αλλά πρόκειται για έναν εξαιρετικά ευέλικτο –και με υπέροχο ήχο- αναπαραγωγέα ροής δικτύου".

Σχετική εικόνα