Επικοινωνία
+30 210 3301031
  ΕΓΓΥΗΣΗ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
  ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
  ΕΩΣ
36 ΔΟΣΕΙΣ
  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΑΓΟΡΩΝ
Εταιρείες:
A
A
B
B
C
C
D
D
E
E
F
F
G
G
H
H
I
I
J
J
K
K
L
L
M
M
N
N
O
O
P
P
Q
Q
R
R
S
S
T
T
U
U
V
V
W
W
X
X
Y
Y
Z
Z

Focal Utopia Headphones

Τα ακουστικά Utopia είναι το νέο σημείο αναφοράς στα ακουστικά πολύ υψηλής ποιότητας και είναι κατασκευασμένα στην Γαλλία απο την Focal. Για  35 χρόνια η Focal ήταν πάντα πρωτοπόρος σε τεχνολογίες, κατασκευές δικών της μεγαφώνων, καινοτομίες σε υλικά και τεχνικές κατασκευής. Ολόκληρη αυτή η εμπειρία και μια έρευνα 4 ετών οδήγησε σε νέες τεχνολογικές λύσεις και την κατασκευή ακουστικών με μια εντελώς νέα προσέγγιση, την κατασκευή ενός κανονικού Hi-End ηχείου πολύ μικρού ώστε να τοποθετηθεί σε ένα ακουστικό ! Το αποτέλεσμα είναι απίστευτος ρεαλισμός, φυσικότητα, εκρηκτικά δυναμικά, εκπληκτικό μπάσο και απαράμιλλη πιστότητα.

Τα Utopia είναι κατασκευασμένα σαν ηχείο πλήρους φάσματος με κατασκευή σε σχήμα ‘M’-shaped απο καθαρό βηρίλλιο. Με αυτό τον τρόπο έχει επιτύχει να προσφέρει μια ακουστική εμπειρία στην παράδοση των καλύτερων ηχείων της Focal. Το αποτέλεσμα  της εξέλιξης απο την Focal της νέας αυτής τεχνολογίας κατασκευής ακουστικών είναι  ένας driver  με απόκριση συχνότητας απο 5 Hz - 50 kHz (!) χωρίς crossover η οποιοδήποτε φίλτρο (!!)

Τοποθετώντας τα στο κεφάλι ξεχνάς πως τα φοράς και η αναπαραγωγή είναι αυτή της αξεπέραστης αλήθειας, διαφάνειας και πληροφορίας.

Ταυτόχρονα η κατασκευή τους έχει όλα τα στοιχεία και τα υλικά υψηλής ποιόπτητας που τα κατατάσσουν σε συνδιασμό με το εξαιρετικό ασύμετρο design στην κορυφή των Hi-end ακουστικών.  Η στέκα είναι κατασκευασμένη από carbon fibre και τα μαξιλαράκια απο δέρμα Pittards® . Τα Utopia φιλοδοξούν να είναι το νέο παγκόσμιο σημείο αναφοράς στην αναπαρωγή ακουστικών όπως είναι και η σειρά Utopia στα Hi-End  ηχεία  Hi-Fi.

Η σημασία στην λεπτομέρεια στην κατασκευή των Utopia είναι φανερή και στο καλώδιο που συνοδέυει τα ακουστικά. Με σκοπό να μην υπάρχουν ηχητικές απώλειες σε οποιδήποτε επίπεδο είναι ένα καλώδιο πολύ χαμηλής αντίστασης  < 90 mΩ/metre. Είναι απόλυτα συμμετρικό προσφέροντας εξαιρετικά χαμηλό  crosstalk < 70 picofarads και προστατευμένο απο οποιαδήποτε ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση στο σήμα. Τέλος οι κονέκτορες  Lemo®  και τα βύσματα  6.35mm Neutrik®  επιτρέπουν εύκολη χρήση και άλλων καλωδίων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Προϊόντα
       
 
2200.00
   
2000.00
 
 
Δωρεάν Μεταφορικά
12 Άτοκες Δόσεις
Κερδίζετε 3%
Η Τιμή μας:
με ΦΠΑ και ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
3995.00
Τιμή Τιμοκαταλόγου:
4114.00
Κερδίζετε :
119.00
(3%)

Διαθέσιμο σύντομα ( 2-5 ημέρες )

Ειδοποιήστε με όταν
υπάρχει σε απόθεμα
Δόσεις:
Η τιμή που αναφέρεται είναι για αγορά με δόσεις και εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard). Στην τιμή με δόσεις περιλαμβάνεται ΦΠΑ
Οδηγός Αγοράς
Διαβάστε το οδηγό αγοράς για τα ακουστικά

Επικοινωνία

Ακουστικά / Software / DJ / Apple IOS

Τηλ: +30 210 33 01 031
e-mail: info@athensproaudio.gr

Array ( [thread_id] => 19426 [type] => B [object_type] => P [search] => Array ( [page] => 1 [thread_id] => 19426 [avail_only] => 1 [random] => [items_per_page] => 10 [sl] => el [dispatch] => products.view [product_id] => 61596 [total_items] => 0 ) [posts] => Array ( ) ) 1

Γνώμες

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέα δημοσίευση

Κάντε την παρακάτω πράξη, και βάλτε το αποτέλεσμα στο κουτάκι.

1 + 9 =