Επικοινωνία
+30 210 3301031
  ΕΓΓΥΗΣΗ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
  ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
  ΕΩΣ
36 ΔΟΣΕΙΣ
  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΑΓΟΡΩΝ
Εταιρείες:
A
A
B
B
C
C
D
D
E
E
F
F
G
G
H
H
I
I
J
J
K
K
L
L
M
M
N
N
O
O
P
P
Q
Q
R
R
S
S
T
T
U
U
V
V
W
W
X
X
Y
Y
Z
Z

Denon SC5000 Prime

Ολοκαίνουριο!
Το Denon DJ SC5000 Prime αντιπροσωπεύει την νέα τάση στην τεχνολογία DJ. Το πρωτοποριακό DJ Media Player έχει υψηλής ανάλυσης και αντίθεσης οθόνη που επιτρέπει χειρισμό multi-touch, για αμεση περιήγηση στα tracks και άμεση αναπαραγωγή. Το SC5000 είναι επίσης το πρώτο DJ Media Player παγκοσμίως που μπορεί να αναλύσει το ίδιο τα μουσικά αρχεία, να αναπαράγει 2 διαφορετικά layer μουσικής ταυτόχρονα καθώς και να απεικονίζεται artwork του κομματιού στην οθόνη κεντρικά του Jog Wheel.
 
Πρωτοποριακός σχεδιασμός και ολοκαίνουριος χειρισμός.

Το SC5000 διαθέτει multicore επεξεργαστή και τρέχει το λογισμικό “Engine Prime”. Η τελευταία έκδοση του Engine Prime είναι ενσωματωμένη στην μονάδα, προσφέροντας μας άμεση πρόσβαση και απίστευτες δυνατότητες Performance, έτσι ώστε να εκμεταλλευόμαστε όλη μας τη δημιουργικότητα.
Μοναδικό στο SC5000 είναι τα 8 πολυλειτουργικά Pad που χειρίζονται τα hot-cue, τα loops, τα Slices και το Roll Playback, όλα συγχρονισμένα με το άριστο και απόλυτα ακριβές beatgrid. Μέχρι και 4 SC5000 Players μπορούν να συγχρονιστούν μέσω LAN για μεταφορά δεδομένων και χρησιμοποιώντας το Engine Connect μπορούν να συνδεθούν με τον μίκτη X1800 Prime.
 
Τεχνολογία μόνο για Dj’s.

Μόλις ένα USB Drive ή μία SD Card εισαχθεί στο Media Player, το SC5000 θυμάται κάθε προηγούμενη επιλογή ανά κομμάτι, διασφαλίζοντας ότι αυτές οι ρυθμίσεις θα μεταφέρονται διαμέσου όλου του οικοσυστήματος Engine Prime. Αυτές οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τα Cue Points, τα Loops, το Playback History, καθώς και κάθε Track analysis.
Το φωτεινό στεφάνι του Jog του μηχανήματος μπορεί να ρυθμιστεί με χρώματα της επιλογής σας, μαζί με την επιλογή custom εικόνας που παρουσιάζεται στην κεντρική του οθόνη στο κέντρο της ροδέλας. Στην οθόνη αφής του SC5000, το άψογο zoom in και zoom out μας προσφέρει άριστη παρουσίαση της κυματομορφής.
 
Δρομολογήσεις πέρα από κάθε προσδοκία.
Το SC5000 διαθέτει τη μοναδική λειτουργία διπλής αναπαραγωγής, που το καθιστά πραγματικά ένα μηχάνημα με 2 deck σε ένα, με ξεχωριστές εξόδους για κάθε Deck, προσφέροντάς μας άπειρες δυνατότητες. Οι έξοδοί του είναι 24-bit/96kHz για άριστη ποιότητα ήχου, καθώς και αναπαράγει όλα τα ασυμπίεστα φορμάτ ήχου, συμπεριλαμβανομένων FLAC, ALAC και WAV, μαζί με όλα τα συμπιεσμένα γνωστά φορμάτ.

Χαρακτηριστικά:

  • 7-inch HD Οθόνη με Multitouch
  • Ψηφιακές έξοδοι 24-bit/96kHz
  • Αναπαραγωγή Dual-layer με ξεχωριστές στέρεο εξόδους
  • Υποστηρίζει ασυμπίεστα αρχεία ήχου (FLAC, ALAC, WAV)
  • 8 Trigger pads για τα Cues, Loops, Slices και Rolls
  • Μεταλλικό Jog 8 ιντσών με κεντρική οθόνη HD
  • Επιλογή χρώματος του στεφανιού του jog
  • Υποδοχές (3) USB και (1) SD για σύνδεση μέσων
  • LAN για σύνδεση μέχρι και 4 Player

 

Σχετικά Προϊόντα
           
 
239.00
   
648.00
   
2295.00
 
 
Δωρεάν Μεταφορικά
6 Άτοκες Δόσεις
Κερδίζετε 31%
Η Τιμή μας:
με ΦΠΑ και ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
1299.00
Τιμή Τιμοκαταλόγου:
1889.00
Κερδίζετε :
590.00
(31%)

Διαθέσιμο (1-2 ημέρες)

Δόσεις:
Η τιμή που αναφέρεται είναι για αγορά με δόσεις και εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard). Στην τιμή με δόσεις περιλαμβάνεται ΦΠΑ
Οδηγός Αγοράς
Διαβάστε το οδηγό αγοράς για τα προϊόντα DJ

Επικοινωνία

Ακουστικά / Software / DJ / Apple IOS

Τηλ: +30 210 33 01 031
e-mail: info@athensproaudio.gr

Array ( [thread_id] => 20937 [type] => B [object_type] => P [search] => Array ( [page] => 1 [thread_id] => 20937 [avail_only] => 1 [random] => [items_per_page] => 10 [sl] => el [dispatch] => products.view [product_id] => 62478 [total_items] => 0 ) [posts] => Array ( ) ) 1

Γνώμες

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέα δημοσίευση

Κάντε την παρακάτω πράξη, και βάλτε το αποτέλεσμα στο κουτάκι.

2 + 8 =