Επικοινωνία
+30 210 3301031
  ΕΓΓΥΗΣΗ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
  ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
  ΕΩΣ
36 ΔΟΣΕΙΣ
  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΑΓΟΡΩΝ
Εταιρείες:
A
A
B
B
C
C
D
D
E
E
F
F
G
G
H
H
I
I
J
J
K
K
L
L
M
M
N
N
O
O
P
P
Q
Q
R
R
S
S
T
T
U
U
V
V
W
W
X
X
Y
Y
Z
Z

Εταιρεία

H Athens Pro Audio είναι το όνειρο του Χρήστου Χατζηστάμου για μια εταιρεία στο χώρο του ήχου στην Ελλάδα πολύ διαφορετική απο όλες τις άλλες, στούς τομείς της παροχής προιόντων επιλεγμένων, που να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες κάθε μουσικού, παραγωγού, ηχολήπτη, σπουδαστή μουσικής τεχνολογίας, χαιφιντελίστα και οποιουδήποτε ο ήχος και η αναπαραγωγή του ήχου και της μουσικής, είναι υψηλής προταιρεότητας.

Έχοντας εργαστεί για 20 χρόνια ως mastering engineer σε πάνω απο 5.000 δίσκους και έχοντας δημιουργήσει το Athens Mastering ένα απο τα καλύτερα mastering studio διεθνώς, αισθάνθηκε την ανάγκη για μια άλλη διαφορετική εταιρεία ήχου που θα ήταν πολύ κοντά στους πελάτες της, μεταφέροντας την τεράστια εμπειρία σε θέματα ήχου και ηχογραφήσεων στην πράξη και οδηγώντας τους στις ιδανικές επιλογές μηχανημάτων με βάση τις οικονομικές αλλά και αισθητικές τους ανάγκες. H εταιρία είναι στελεχωμένη με έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, κυρίως ηχολήπτες και μουσικούς, με σημείο συνάντησης την αγάπη για τη μουσική και στόχο το ποιοτικό αποτέλεσμα και φιλοδοξεί να προσφέρει νέες ιδέες, στη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη εξειδικευμένων υπηρεσιών και εξοπλισμού, σε επαγγελματίες, ή ερασιτέχνες.

Τo ηλεκτρονικό κατάστημα της Athens Pro Audio είναι ένα απο τα δημοφιλέστερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελληνική αγορά και ένα απο τα πληρέστερα σε Ευρωπαικό επίπεδο. Είναι το μοναδικό κατάστημα που μπορεί κάποιος να βρεί και προσιτές λύσεις για τις ηχητικές του ανάγκες αλλά και μια σειρά απο εξαιρετικές "boutique " εταιρίες με κορυφαία μηχανήματα σε πολύ μεγάλη ποικιλία.

Διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού αλλά και hi-fi ήχου για τον ερασιτέχνη, τον μουσικό, τον ηχολήπτη, τον παραγωγό, όλους τούς λάτρεις του ήχου με τιμές πλήρως ανταγωνιστικές στην Ευρωπαική αγορά.

Η επιτυχία της Athens Pro Audio βασίζεται :

  • Στην ευκολία στην παραγγελία, αφού μπορεί κανείς να διαλέξει τα προϊόντα της επιλογής του από το σπίτι ή το στούντιο, να τα παραγγείλει μέσω της ιστοσελίδας, ή τηλεφωνικά και χωρίς ταλαιπωρία να τα έχει στα χέρια του μέσα σε 24-48 ώρες σε όλη την Ελλάδα.
  • Στην άμεση και φιλική εξυπηρέτηση με όποιον τρόπο κι αν παραγγείλει. 
  • Στην πραγματική γνώση των προιόντων. Στο Athens Pro Audio μια ομάδα έμπειρων πωλητών με μεγάλη γνώση σε όλα τα θέματα ήχου σας περιμένει καθημερινά στο τηλέφωνο για να βοηθήσει να σταθμίσετε τις ανάγκες σας και να κάνετε τη σωστή επιλογή
  • Στους πολλούς τρόπους πληρωμής συμπεριλαμβανομένων των δόσεων με πιστωτική κάρτα
  • Στη συνεχή υποστήριξη και μετά την αγορά των προϊόντων. Εξειδικευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν το στήσιμο των συστημάτων και εγγυώνται την λειτουργική τους απόδοση
  • Στο υψηλής ποιότητας service και την τεχνική υποστήριξη σε όλους τούς πελάτες μας. H Athens Pro Audio αντιπροσωπεύει παράλληλα, κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα κορυφαίες εταιρίες όπως Avalon, API, Bricasti, Blue microphones, Focal, Grace Design, GML, Golden Age, Sonic Studio, Metric Halo, Dangerous Music, Empirical Labs, Royer, Thermionic Culture, Lipinski, Mytek, Charter Oak, TK Audio, Vintage Design, Amarra , Audio Ease κ.α Ταυτόχρονα σαν μεταπωλητής εταιρειών όπως Apple, Benchmark, Cranesong, DPA, Millennia, ATC, RME, Earthworks, Solid State Logic, Tascam, Universal Audio, Weiss, Retro κα μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις ανάγκες και τις αισθητικές προτιμήσεις, στοχεύοντας σε υψηλά standards λειτουργικότητας και ηχητικού αποτελέσματο

Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε, για οποιαδήποτε πληροφορία